Вистава "Красуня і чудовисько"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Автор: Шарль Перро. Жанр: казка. Режисер-постановник та музичне оформлення Артемій Аніщенко. Художник-постановник Лариса Аполлонова. Художники з костюмів Лариса Аполлонова, Заслужений працівник культури України Любов Медвідь. Хореограф Сергій Великодний. Художник з освітлення Максим Рокін. Помічники режиссера Людмила Рибалка та Ірина Рукавіцина.
 
Колись давно, у далекій країні, жив у пишному замку молодий принц. І хоч мав він усе, чого забажає душа, він був розбещений, себелюбний і неприязний. Аж якось, зимової ночі, до замку прибилася стара жебрачка і пообіцяла йому за притулок і тепло квітку троянди. Але її потворність відвернула принца, він пирхнув на її дарунок і спровадив бабусю. Вона попередила, що зовнішність часто буває оманлива, бо справжня краса — в середині. Та коли принц лишився глухим до її слів, бабусина потворність щезла і перед ним постала прекрасна чарівниця.
 
Принц почав перепрошувати, але пізно, вона вже побачила, що серце його не знає любові. І вона покарала його, перетворивши на бридке чудовисько, а на замок з його мешканцями, наклала страшне закляття. Соромлячись своєї нелюдської подоби, принц зачинився в замку і єдиним його вікном у навколишній світ було чарівне дзеркало. Троянда, яку подарувала чарівниця, теж була чарівна і мала квітнути до дня, коли йому мине 21 рік.
 
Якщо він зможе покохати іншу людину і здобуде її кохання, до того як упаде остання пелюстка, закляття втратить свою силу, а як ні, то жити йому чудовиськом до кінця своїх днів. З роками він упав у відчай і зневірився, бо хто б зумів покохати чудовисько?
 
Дійові особи та виконавці:
 
Чаклунка Ганна Глазачева, Катерина Саченко
Принц Кінд Олександр Михайлов
Красуня Бель Марія Корінна
Зачаклований принц Олександр Середа, Артем Кнопік
Жак Герісер Заслужений артист України Анатолій Красовський, Заслужений артист України Сергій Медін
Мисливець Гастон Юрій Кулик
Луї (друг Гастона) Віталій Панченко, Юрій Садовничий
Мадам Плюм Заслужена артистка України Ольга Богомолова, Заслужена артистка України Марія Грищенко, Юлія Ковтун
Мосьє Лампер Владислав Писарев, Владислав Калініченко
Пан Клоксфорд Віталій Хоменко, Заслужений артист України Семен Немировський
Мадам Чауд Заслужена артистка України Нонна Жулева, Заслужена артистка України Тамара Корінна, Вікторія Рашевська-Горбань
Грас Катерина Рашевська, Дарія Купальна
Красуні Олена Оноприйко, Ліна Люта, Надія Фесенко, Заслужений працівник культури України Катерина Докукіна, Світлана Кулик, Олена Висоцька
Пір’їнка Вікторія Морозова, Крістіна Зограбян
Мешканці міста, вовки, мешканці палацу Сергій Великодний, Віктор Байстрюченко, Уляна Бєлова-Калініченко, Анастасія Ластовецька, Євгенія Валюх, Ірина Рєчкіна, Катерина Рашевська, Дарина Байстрюченко, Анна Сліпченко, Сергій Єрошкін, Юлія Ковтун.
Мешканці міста Заслужена артистка України Нонна Жулева, Заслужена артистка України Наталія Нерянова, Тетяна Зражевська
Продавчиня Вікторія Рашевська-Горбань, Гелена Албагачієва
Пекар Максим Одінцов, Володимир Назаренко
Бібліотекар Максим Шолох

Придбати квиток на Вистава "Красуня і чудовисько" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Суми.

Вистава "Красуня і чудовисько" відбудеться 12 лютого 2022, 11:00, субота в Сумський академічний театр ім. М.С. Щепкіна. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.