У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Катерина Кухар. Ромео & Джульєтта

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 1 БЕРЕЗНЯ 2022 19:00 НА 21 БЕРЕЗНЯ 2022 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
ЗВЕРНЕННЯ ОРГАНІЗАТОРА!
 
"У зв'язку з новим витком пандемії, подію "Катерина Кухар. Ромео & Джульєтта" у Сумах перенесено на 21 березня. Усі куплені квитки дійсні на нову дату."
 
«For never was a story of more woe than this of Juliet and her Romeo»
 
Вперше в Україні прем’єра світового балету «Ромео і Джульєтта» за однойменною трагедією Вільяма Шекспіра. Балет на 2 дії. У головних ролях найкрасивіша балетна пара Європи - Катерина Кухар та Олександр Стоянов, які вперше представлять балетну постановку у великому всеукраїнському турі.
 
Композитор - Сергій Прокоф’єв. 
Хореографія та постановка Валерія Ковтуна. 
 
Сюжет балету розгортається в епоху Відродження на фоні життєрадісних вулиць італійського  міста Верони. 
Жвавій та артистичній музиці протистоять напружені драматичні епізоди, пов’язані з кровною ворожнечею та лютою ненавистю сімей Монтеккі та Капулетті. В атмосфері цього протистояння зароджується щире та поетичне кохання юних Ромео і Джульєтти, які належать до двох протилежних ворогуючих сімейств. Цьому коханню судилося стати уособленням душевної  краси і людяності, яке змушене трагічно загинути під гнітом жорстких соціальних умов. 
 
«Ромео і Джульєтту» у виконанні Олександра Стоянова та невагомої Катерини Кухар називають гімном кохання шекспірівських героїв.
 
Виконавці про балет:
 
Александр Стоянов: «Свою премьеру Ромео я танцевал с балериной, в которую влюблен. Она в последствии стала моей женой. Поэтому играть на сцене мне не приходилось и не приходится по сей день»
 
Катерина Кухар: «Партия Джульетты очень сложная. Необходимо показать не только юность и влюбленность героини, но и ее внутреннюю силу, характер... Согласитесь,  пойти против воли родителей, а затем принять решение не жить без любимого — на это способна только девушка с очень сильным характером. 
Мне предложили готовить партию Джульетты в очень сложный для меня период — после того, как я пережила личное горе. И я очень благодарна за возможность, потому что работа над балетом вернула меня к жизни…»

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Суми.

Катерина Кухар. Ромео & Джульєтта відбудеться 21 березня 2022, 19:00, понеділок в Сумський академічний театр ім. М.С. Щепкіна. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.