У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

АНТИТІЛА

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 12 ТРАВНЯ 2020 19:00 НА 1 ЖОВТНЯ 2021 20:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Квитки поверненню не підлягають
Захід перенесено з Манежу "СумДУ" в театр ім. Щепкіна
Всі придбані квитки залишаються дійсними
 
Антитіла готували цю подію майже два роки. Відома українська поп-рок група зібралась у тур «Hello», присвячений новому альбому та десятиріччю групи. Анонсом важливої події музиканти поділилися на офіційних сторінках та у соціальних мережах. Вони опублікували відео, яке передало настрій майбутніх стадіонних концертів та підписали його:
 
Півтора роки підготовки, ексклюзивна сцена, світло, режисерські фантазії і шоу здивують!
 
Антитіла заспівають разом із десятками тисяч рідних по духу людей. На вас чекатиме найбільша за всю історію гурту розширена музична програма у супроводі яскравого шоу, в якій прозвучать найкращі композиції зі всіх попередніх платівок, «ТДМЄ» і «Лови момент» обов’язково, а також, вперше, абсолютно нові пісні із нового альбому «Hello», в якому Антитіла притримують ще декілька потужних хітів».
 
АНТИТІЛА - більше ніж музика.
 
Слід зазначити, що група Антитіла - одна з кращих сучасних груп України, популярність якої сягає далеко за межі країни.У 2017 році в рамках туру «Сонце» група за 101 день об’їздила чотири країни: Україну, Білорусь, США та Канаду і відіграла 46 офіційних концертів, 26 із яких припало на березень місяць. Тур було відзначено Книгою Національного Реєстру Рекордів України у номінації «Найбільша кількість міст, у яких відбулися концерти музичного колективу в рамках одного туру».
 
У 2018 році Антитіла ставали володарями багатьох премій, серед яких: «Найкращий рок гурт» за версією Національної премії Золота жар-птиця від телеканалу М2, «Найкраща музика» за версією хіт-параду «Червона рута» від «Русского Радіо Україна».Антитіла одні з перших представляли Україну на масштабному фестивалі SXSW у США, в місті Остін, штат Техас. Раніше група представляла нашу країну на найпрестижнішому музичному фестивалі Європи SZIGET, хедлайнерами MTV Headbangers Stage, який відбувся у Будапешті.  

Придбати квиток на АНТИТІЛА можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Суми.

АНТИТІЛА відбудеться 1 жовтня 2021, 20:00, п’ятниця в Сумський академічний театр ім. М.С. Щепкіна. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.