У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Вісім люблячих жінок"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

ЗАМІСТЬ ВИСТАВИ "СІРАНО ДЕ БЕРЖЕРАК" БУДЕ ПОКАЗАНО ВИСТАВУ "8 ЛЮБЛЯЧИХ ЖІНОК"
 
Автор: Робер Тома. Жанр: детективна комедія. Режисер-постановник заслужена артистка України Олена Зарицька. Художник-постановник Лариса Аполлонова. Художник з костюмів заслужений працівник культури України Любов Медвідь. Музичне оформлення Дмитро Докукін. Асистент режисера заслужена артистка України Тамара Корінна, Вікторія Рашевська-Горбань. Помічник режисера Ірина Рукавіцина, Людмила Рибалка. Проекція Кирил Перерва, Микола Ільченко.
 
Під Різдво у великому заміському будинку збирається вісім самотніх жінок, аби разом зустріти свято. Проте радість зустрічі затьмарює вбивство хазяїна маєтку. Жінки самостійно розпочинають власне розслідування. Пошук істини перетворюється у справжній екзамен на порядність та людяність. І далеко не кожна з подруг витримає цей іспит на «відмінно». Скільки таємних любовних інтриг відкриється у ході цього жорсткого морального експерименту! Вистава «Вісім люблячих жінок» – детективна комедія з елементами гострої психологічної драми.
 
Це своєрідний іронічний погляд на буття французької провінції.
 
Дійові особи та виконавці:
 
Габі Заслужена артистка України Марія Грищенко, Заслужена артистка України Нонна Жулева
Бабуся Наталія Дехта, Тетяна Зражевська
Огюстін Заслужена артистка України Тамара Корінна, Гелена Албагачієва
П’єретта Ганна Глазачева, Заслужена артистка України Наталія Нерянова
Шанель Заслужена артистка України Нонна Жулева, Заслужена артистка України Олена Зарицька
Луїза Вікторія Рашевська-Горбань, Гелена Албагачієва
Сюзон Олена Оноприйко, Світлана Кулик
Катрін Дарія Маригіна, Надія Фесенко

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Суми.

Вистава "Вісім люблячих жінок" відбудеться 24 лютого 2022, 18:00, четвер в Сумський академічний театр ім. М.С. Щепкіна. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.