У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Лебедине озеро з Катериною Кухар

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Катерина Кухар та Олександр Стоянов - одна з найвідоміших балетних пар України у виставі «Лебедине озеро». Їх дует - це завжди гімн ідеальному. Тендітна, як статуетка Катерина і емоційний, як літаючий по сцені Олександр, разом вони розповідають містичну історію і дарують свято глядачам під легендарну музику П. Чайковського. Їх танцювальну пару люблять за ризиковані і легкі підтримки і справжні емоції які вони дарують на сцені.
 
Катерина Кухар - прима-балерина Національної опери України, народна артистка України, лауреат міжнародних конкурсів. Її запрошують танцювати на кращі балетні сцени світу, а в Україні вона є символом сучасного балету. Катерина - балерина з особливим почерком, стилем, який вміє за допомогою свого тіла і драматичного таланту передати не тільки танцювальний текст, а й глибокі переживання свого героя.
 
Олександр Стоянов - прем'єр балету Національної опери України, народний артист України, лауреат міжнародних конкурсів. Він мотор сучасного балету, розвиває справжнє високе мистецтво. Його легкий стрибок, технічність і емоційність - зробили його улюбленцем багатьох шанувальників балетного мистецтва.
 
Про виставу:
 
«Лебедине озеро» - світовий балет, який вже понад 100 років зберігає свою першість в серцях глядачів. Як символ, саме ця вистава у багатьох людей асоціюється з балетним мистецтвом. Сьогодні «Лебедине озеро» є прикрасою в репертуарі практично всіх головних світових театрів.
 
Балет створено за мотивами стародавньої німецької легенди, що розповідає про прекрасну принцесу Одетту, яку чаклун Ротбарт своїм прокляттям перетворив в лебедя. Це містична історія розказана під мотиви геніальної музики Петра Чайковського і побудована на контрастах боротьби світла і темряви, Одетти з Оділії. Де добро торжествує над злом.
 
Музика: Петра Чайковського

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Суми.

Лебедине озеро з Катериною Кухар відбудеться 28 вересня 2021, 19:00, вівторок в Сумський академічний театр ім. М.С. Щепкіна. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.