У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ГАНДБОЛ. УКРАЇНА - ЧОРНОГОРІЯ

28 жовтня 2018, 18:30, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Відбірковий турнір до гандбольному чемпіонату Європи-2020 серед чоловічих збірних. Це буде найбільший ЧЄ в історії. Вперше у фінальній частині візьмуть участь 24 команди (раннє виступали по 16 команд). група 8.
 
Збірна України при посіві потрапила в третій кошик і отримала в суперники Данію, Чорногорію і Фарерські острови.
 
28.10.19 Україна - Чорногорія. Чемпіонат Європи пройде з 10 до 26 січня 2020 року. Вперше турнір приймуть відразу три країни.
 
Збірна України в останній раз грала на чемпіонаті Європи в 2010 році.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Суми.

ГАНДБОЛ. УКРАЇНА - ЧОРНОГОРІЯ відбудеться 28 жовтня 2018, 18:30, неділя в Манеж "СумДУ". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.