У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

"ЛІС" Чехов-фест 2020

Відміна заходу
минула подія

Про подію

Дорогі друзі! Більш ніж півтора року ми сподівались і вірили, що нам вдасться привезти сумчанам надзвичайну виставу “Ліс» Національного академічного драматичного театру ім. Франка (Київ). Вона повинна була відкривати восьмий «Чехов-фест» 13 березня 2020 року, потім ми декілька разів переносили показ, сподіваючись, що зможемо проскочити поміж карантинними, «червонозонними», «локдаунськими»  «крапельками». За цей час виставу зняли з репертуару театру, але для сумчан її готові були показати востаннє в історії! Але зараз ми, як і Київ, знову в «червоній зоні» і до 19 листопада навряд чи щось зміниться. 
 
Чи вважаємо ми, що даремно шукали нові й нові можливості для цього виступу? Авжеж ні! Три приїжджі вистави ми все ж змогли привезти для наших глядачів, і були на 100% впевнені, що впораємось і цього разу. Тому зараз нам сумно, що ми не зможемо довести справу до фіналу, але доводиться прийняти рішення - більше не намагатися переносити показ «Лісу» на інші дати. 
 
Наразі, у вас є дві опції, що робити з квитками, які ви купували на цю виставу. Перша – здати їх, а друга – зберегти квитки до наступного фестивалю і обміняти їх на іншу виставу франківців. І ось чому ми впевнені, що другий варіант вам підійде більше:
 
1.  Замість «Лісу» на дев’ятому «Чехов-фесті» буде шикарна вистава театру Франка – «Украдене щастя» (Євген Нищук, Олександр Печериця, Анжеліка Савченко)
 
2.  Вистави фестивалю будуть проходити в кінці травня або в червні, коли найменша вірогідність того, що будуть локдауни або червоні зони.
 
3.  За півтора року ціни виросли майже на все, тож і квитки на вистави будуть дорожчати. Тому ви будете мати можливість потрапити на виставу 2022-го року по ціні 2020-го

 

ПОДІЮ ПЕРЕНЕСЕНО З 19:00 НА 18:00. ВСІ КВИТКИ ДІЙСНІ!
 
Комедія на 2 дії  "Ліс". Чехов-фест 2020
Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
 
Тривалість вистави 3 год.
 
Дія п'єси «Ліс» відбувається в маєтку доброчесної вдови Раїси Павлівни Гурмижської. Після смерті чоловіка, на її плечі лягли турботи управління маєтком, хазяйством, лісом. Крім того вона прийняла до себе свою небогу Аксюшу, опікується сином своєї колишньої подруги, збіднілим юнаком Олексієм Булановим… Гурмижська збирається одружити Олексія і Аксюшу, та раптова новина від служниці Уліти, про те, що Олексій – закоханий в іншу - кардинально міняє плани вдови. Адже «інша» – то сама Гурмижська!
А тут, ще й звідки не візьмись – погостювати приїжджає небіж Раїси Павлівни, якого вона не бачила більше 15 років, що може завадити новим планам Гурмижської…
 
Для режисера-постановника Дмитра Богомазова у створенні сценічної версії відправною точкою стала відверта театральність. Адже Островський - «яскравий акторський автор», який дає можливість створення неординарних характерів. До того ж, у п'єсі одними з головних персонажів є актори. Саме вони, розігруючи оточення, переводять сюжет з трагедійної площини у комічну. Ці благородні лицарі сцени примушують дійових осіб стати безпосередніми учасниками їхнього спектаклю, їхньої гри, яка ламає систему сталих правил і дарує людині свободу, здатність дивуватися, закохуватися, бути самим собою.

Придбати квиток на "ЛІС" Чехов-фест 2020 можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Суми.

"ЛІС" Чехов-фест 2020 відбудеться 19 листопада 2021, 19:00, п’ятниця в Сумський академічний театр ім. М.С. Щепкіна. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.