У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Викрадена принцеса"

Відміна заходу
минула подія

Про подію

З екранів кінотеатрів - в реальний світ: цієї осені герої анімаційного фільму «Вкрадена Принцеса» вийдуть на сцену в містах України.
 
FILM.UA Group і студія Animagrad раді анонсувати всеукраїнський театральний проект: спектакль «Вкрадена принцеса» за мотивами однойменного анімаційного фільму, гастролі якого пройдуть цієї осені по всій Україні.
 
Руслану і Людмилі, Нестору і Хом'яка, Чорномор і Князю Володимиру стало тісно на екрані. Цієї осені герої улюбленого українцям мультфільму відправляться підкорювати реальний світ і стануть ще ближче до глядача! Вже на осінніх канікулах в концертних залах України буде представлена вистава «Вкрадена принцеса»!
 
Прем'єра вистави відбудеться 30 жовтня в Харкові, в концертному залі Палацу студентів НПУ ім. Я. Мудрого.
 
Нагадаємо, що мультфільм «Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила» вийшов на екрани 7 березня цього року і став безперечним хітом українського кінопрокату.
 
Уже в перший уїк-енд фільм подивилися 285 784 глядачів, а його бокс-офіс склав 21 489 581 гривень, встановивши новий рекорд для фільмів українського виробництва. Права на показ фільму придбали понад 50 країн, і зараз «Вкрадена принцеса» продовжує підкорювати глядачів в інших країнах і на далеких континентах - на сьогоднішній день фільм побачили в кінотеатрах більш 1 000 000 чоловік, а в Болгарії, Хорватії та Боснії і Герцеговині він тримається в прокаті вже 20 тижнів!
 
У постановці буде багато пригод, магії, гумору і хорошої музики. Сюжетною основою вистави стала історія, покладена в основу мультфільму: бродячий актор Руслан і київська принцеса Мила випадково зустрілися на вулицях стародавнього Києва і полюбили один одного, але щастя закоханих було порушено появою злого чаклуна Чорномора, який викрав принцесу. Руслан разом з друзями і помічниками пускається в погоню за вкраденої принцесою, щоб довести, що справжня любов - сильніша магії.
 
Постановкою вистави і втіленням улюблених героїв на сцені займається команда студії «Казки Трапляються». Засновниця студії Катерина Полянська стала художнім керівником і режисером вистави, художником-постановником буде Микола Костюшко з Київського театру юного глядача на Липках.
 
У музичному оформленні вистави, крім оригінального саундтрека, будуть і композиції молодого, але вже полюбився українським слухачам музичного дуету «Nude Voices». Фіналісти шоу «Голос країни» спеціально для спектаклю напишуть і виконають три нових пісні.
 
За хореографію вистави відповідає Саша Лещенко - один з найвідоміших хореографів країни, переможець шоу «Танцюють всі» та керівник команди-переможця першого сезону шоу «Майданс». Саме під його керівництвом будуть поставлені всі танцювальні сцени.
 
А для того, щоб наша історія стала максимально цікавою для маленьких глядачів в різних містах країни, розроблені унікальні костюми героїв і декорації вистави, які допоможуть відтворювати на сцені казковий світ улюбленого мультфільму.
 
Створення вистави за мотивами анімаційного фільму стане першим подібним досвідом для FILM.UA Group, і, ми сподіваємося, продовжить низку успіхів «Украдене принцеси». Вистава буде цікавий для сімейного перегляду, проте, основна глядацька аудиторія вистави - діти віком від 5 до 12 років.
 
Команда Magic Box, що є співпродюсером вистави, забезпечить організацію гастрольного туру по містам України.
 
Українські гастролі розпочнуться вже в кінці жовтня, і на осінніх канікулах спектакль поставлять в Києві, Черкасах, Сумах, Харкові, Дніпрі, Вінниці, Одесі, Львові та Кривому Розі. А в найбільших містах нашої країни постановки відбудуться якраз напередодні новорічних свят і на зимових канікулах, щоб якомога більше юних глядачів змогли долучитися до казковій атмосфері «Украдене принцеси».

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Суми.

Вистава "Викрадена принцеса" відбудеться 29 жовтня 2018, 18:00, понеділок в Сумський академічний театр ім. М.С. Щепкіна. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.