У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Одеса - Мама 2

Продаж припинено
минула подія

Про подію

На численні прохання глядачів!

Карколомна новина для всіх, у кого до цих пір зберігаються в пам'яті незабутні враження від блискучої, кумедною, по-одеськи колоритною постановки «Поїзд« Одеса-мама ».

У наше місто їде спектакль «Одеса-мама-2 або Пригоди бравого солдата Швейцмана»!

Творці наробили багато шуму (а ще краще сказати, гомеричного реготу) постановок «Поїзд Одеса-Мама» і «Ураган на ім'я Одеса» на цей раз вирішили стрибнути вище власної голови, і зібрали таку плеяду зірок першої величини, що від одного їх перерахування йде обертом голова.

Тільки уявіть на хвилинку, що вас чекає, якщо на одній сцені зберуться: не побоїмося цього слова, обличчя одеського гумору Олег Філімонов; екстраординарна, видатна в усіх сенсах Руслана Писанка; всенародно улюблений «Довгоносик» Віктор Андрієнко і незабутній Яша з «Джентльмен-шоу» - Яків Гопп. Та ще й спеціально запрошена зірка, один з провідних акторів театру і кіно нашого часу, не менш геніальний син свого батька Семена Фаради - Михайло Поліцеймако!

Але і це ще не все. Про музичну насолода для ваших вух подбає юна, але не по роках професійна співачка, переможниця телешоу «Голос України. Діти »-Анечка Ткач. Її неабияку майстерність і зворушливу душевність оцінили глядачі всієї країни, віддавши їй не тільки свої голоси, але і серця.

Вистава «Одеса-мама-2 або Пригоди бравого солдата Швейцмана» - не якийсь там капусник, творці якого розраховують на успіх постановки лише через гучні імен на афіші. Це цілісний, продуманий до дрібниць сценарій на гостроактуальними теми, що хвилюють сьогодні всіх і кожного. Глядачів чекає справжня буря емоцій: вам потрібно буде не просто протягом двох годин намагатися впоратися з нападами нестримного сміху, але і десь засумувати, а, може бути, навіть і поплакати.

Загалом, якщо ви опинитеся в числі щасливчиків, хто встигне придбати квиток на спектакль «Одеса-мама-2 або Пригоди бравого солдата Швейцмана» - вам забезпечена незабутня феєрія яскравих і різноманітних вражень. Ви ще довго не зможете забути справжній калейдоскоп з іскрометного одеського гумору, прекрасної музики і виконавської таланту кращих комедійних акторів країни.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Суми.

Одеса - Мама 2 відбудеться 4 листопада 2018, 19:00, неділя в Сумський академічний театр ім. М.С. Щепкіна. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.