У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Alex Luna і Марія Максакова

Відміна заходу
минула подія

Про подію

Марія Максакова - солістка всесвітньо відомих оперних театрів (Великий, Маріїнський, «Гелікон-опера»), виступала на провідних оперних сценах Старого Світу. Крім головних партій в класичних творах, Максакова стала першою виконавицею сучасних опер: «Цариця» Давида Тухманова, «Альберт і Жизель» Олександра Журбіна. Виконувала партію принцеси Шарлотти в світовій прем'єрі опери Родіона Щедріна «Лівша». Неодноразово брала участь в гастролях Маріїнського театру під керівництвом Валерія Гергієва, в тому числі в Турку (Фінляндія) в опері Ріхарда Штрауса «Аріадна на Наксосі», в Лондоні (опера Родіона Щедріна «Лівша»), в Баден - Бадені (опера П. Чайковського « Пікова Дама ») і багато інших. З великим успіхом проходили гастролі з сольними концертами в Японії (турне 2014 роки), Франції, Італії.
 
Alex Luna - володар єдиного в своєму роді голосу, природного чоловічого сопрано. Всього в світі таких голосів - не більш дюжини. Проведений професійний музикант, кожен виступ якого - це унікальна подія. Його обов'язково оцінять по достоїнству справжні цінителі елітарного музичного мистецтва. Крім виняткових вокальних даних, Alex володіє яскравою зовнішністю, колосальним чарівністю і незаперечною харизмою. У послужному списку Alex Luna виступу в найпрестижніших концертних залах країн СНД, Європи та США перед представниками уряду і високими іноземними делегаціями, а також співпраця з найбільшими вітчизняними і зарубіжними брендами. Репертуар Alex Luna включає в себе класичну музику, джазові стандарти, а також адаптації сучасних і популярних музичних композицій. Саме тому його концерти і виступи викликають підвищений інтерес абсолютно різнопланової публіки. Вокальні та артистичні дані Alex Luna дозволяють йому брати участь в спільних проектах будь-якої стилістичної спрямованості, будь то дует з оперним тенором або запис реміксу з іменитим ді-джеєм.

Придбати квиток на Alex Luna і Марія Максакова можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Суми.

Alex Luna і Марія Максакова відбудеться 8 жовтня 2018, 19:00, понеділок в Сумський академічний театр ім. М.С. Щепкіна. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.